onsdag 30 januari 2013

Godaste kycklinggrytan


Kycklinggryta

Kycklingfilé i bitar
Valfria Wokgrönsaker
5-7 dl Crème fraiche (Mycket créme fraiche ger mycket sås, rekomenderas!)
Spansk peppar/grön peppar/chili peppar
Pressad Lime
Färsk svamp
Morötter
Gör så här:
  • Stek kycklingen i bitar eller hela filér och skär sedan i mindre bitar.
  • Blanda crèmefraiche, spansk peppar (mängd beroende på hur starkt man vill ha, men våga ta i lite extra då créme fraichen mildrar smaken). Pressa i limen och tillsätt kycklingfond för mer smak. Finns på flaska men allra bäst är att ta fonden som blir när du steker kyckligen.
  • Stek wokgrönsakerna, svamp och morötter, häll i kyckling och créme fraiche-blandningen.
  • Låt puttra någon minut och servera med en rejäl sallad. 

Enjoy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar